Ouders

Ouders

Algemeen:
Kinderdorp Bennekom (KD) is er voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar oud. Zij kunnen terecht van 09.00 tot 16.00 uur op vertoon van hun week- of dagkaart op de Achterstraat te Bennekom op ieder moment van de dag. Bij binnenkomst kunnen de kinderen bij de ingang om de hoek hun tas neerleggen, zodat ze die niet de hele dag bij zich hoeven houden. 

Van 12.30 tot 13.00 uur is een lunchpauze, waar de kinderen hun eigen meegebrachte lunchpakket kunnen eten. 

Zonder uw schriftelijke toestemming (vooraf toevoegen aan de dag- of weekkaart) mogen kinderen het KD-terrein niet verlaten. Ter ondersteuning en controle is de ingang de gehele dag bemand door vrijwilligers. 

Verantwoordelijkheid:
Uw kind(eren) word(t)(en) met de grootst mogelijke zorg bijgestaan op het terrein. Echter, deelname van uw kind aan Kinderdorp is geheel op eigen risico, u blijft te allen tijde eind­verant­woordelijk. Houd daarom altijd rekening met weersomstandigheden, zorg dat u goed bereik­baar bent (telefonisch) en maak het mogelijk dat uw kind (indien nodig) overdag opgehaald kan worden. 

De Week- en Dagkaart

De weekkaart bestaat uit twee delen: Deel A en Deel B

De dagkaart:

Op vertoon van de dagkaart kan elk kind de volgende zaken krijgen:

De warme hap kan variëren van een pannenkoek tot een frikandel, er is elke dag iets anders. De ranja wordt verstrekt in het KD-café, op ieder moment van de dag. Het is goed uw kind erop te wijzen om niet te wachten tot het eind van de dag met het halen van de traktatie(s). Om 15.45 uur gaat iedereen opruimen en wordt er geen ranja en/of traktatie meer verstrekt. Naast deze dagelijkse consumpties is er ook regelmatig iets bijzonders zoals: broodjes bakken, een zakje chips of een lekker ijsje bij warm weer.

(geen) Volwassenen op het terrein

Het klinkt misschien onvriendelijk, maar het Kinderdorp is verboden voor ouders en andere volwassenen (oma’s, opa’s, ooms, tantes, etc..).
Uitzonderingen op deze regel zijn:

Honden zijn (zelfs aangelijnd) altijd verboden op het terrein, ook op de donderdagavond en de vrijdagmiddag;

Huishoudelijke mededelingen

Zoekgeraakte/Gevonden voorwerpen

En verder...

Kunt u, na het lezen van dit schrijven, met vragen terecht op de website van Kinderdorp (zie www.kinderdorp.nl), bij één van de bestuursleden via de mail onder het kopje organisatie of contact opnemen via ons met het contactformulier.