2020

2020

Derde prijs RaboClubSupport

WAUW! ?Wat is er veel gestemd bij de RaboClubSupport actie van de Rabobank. En dat loont, we zijn op de derde plek? geëindigd!
Er is een fantastisch bedrag bij elkaar gestemd om Lego aan te schaffen?
Namens alle kinderdorpbezoekers en vrijwilligers ontzettend bedankt voor uw stem! ?

Het enige, echte Kinderdorp vakantieboek!

We waren live!

Bennekom, Maandag 17 agustus 2020

Wauw! Wat was het fantastisch om vandaag toch live te zijn met een echte KD-radio. We hebben veel bezoekers gehad (natuurlijk incl 1,5mtr afstand), gedanst, veel mededelingen gehoord, lekker gedanst en fijne muziek gehoord. Dank aan de betrokken vrijwilligers! Heb je het gemist? Sommige stukjes zijn nog terug te kijken via onze Facebookpagina.

Hulp gezocht!

Hé Kinderdorpers, missen jullie ons al? ? Wij jullie wel… Gelukkig hebben we volgende week wat leuke verrassingen voor jullie. Eentje daarvan is een ECHTE Kinderdorp krant die je binnenkort kunt ophalen bij

Albert Heijn Bennekom en PLUS Edwin en Astrid Holtrop?
Maarrrr de Kinderdorp krant is natuurlijk niet compleet zonder… jullie! Stuur daarom voor het weekend jouw verhaal, foto, groetjes, puzzel, mop, interview, knutsel idee, naar postbus@kinderdorp.nl of als reactie op dit bericht op Facebook. Wie weet sta jij dan volgende week in de ECHTE Kinderdorp krant! Net als in de Drukkerij-tent tijdens het Kinderdorp. Een paar vragen die je kunt beantwoorden:
– Heb je plannen om thuis toch een Kinderdorp gevoel te krijgen?
– Wat ga je dit jaar missen? Dus waar heb je vooral zin in voor Kinderdorp 2021?
– Wat wil je zeggen tegen de andere kinderen? Of tegen de Kinderdorp leiding (je weet wel, die rare mensen in gele t-shirts)?
– … (Verzin jouw eigen vraag)
Natuurlijk mogen ouders (en/of oud-Kinderdorpers) ook meedoen! Helpen jullie ons om er samen een mooie krant van te maken? ?

Nieuwe editie van het Kinderdorps Dagblad

Ondanks dat er geen Kinderdorp is dit jaar, gaat onze eigen krant gewoon door. Net als tijdens het echte Kinderdorp zullen we jullie regelmatig gaan voorzien van gezellige berichtjes, moppen, bouwplannen en knutsel-tips! Heb jij zelf ook goede ideeen? Dan kun je die sturen naar postbus@kinderdorp.nl. Wie weet kom je dan wel in de digitale krant… ?

Je vindt hier alle edities bij elkaar! 

Kinderdorp 2020 geannuleerd!

Veel evenementen in de gemeente Ede hebben de afgelopen tijd al aangegeven te moeten annuleren of verplaatsen wegens de gevolgen van het coronavirus. Helaas heeft ook het bestuur door de huidige maatregelen moeten besluiten dit jaar Kinderdorp Bennekom, dat gepland staat van 17 t/m 21 augustus 2020, te moeten annuleren.

Het is in onze ogen niet verantwoord om zo’n groot evenement te organiseren als de risico’s en gezondheid voor onze vrijwilligers, de bezoekende kinderen en anderen daardoor niet gewaarborgd blijft.

Het 49e Kinderdorp Bennekom vindt plaats van 16 augustus t/m 20 augustus 2021.