Informatie over VOG

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Van alle vrijwilligers op Kinderdorp wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Hieronder vind je wat meer informatie over de VOG en over hoe de aanvraag verloopt.

 

Wat is een VOG?

Een Verklaring Omtrent Gedrag is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van je bezigheden als vrijwilliger op Kinderdorp. Mocht je meer informatie over deze verklaring willen hebben, dan kun je ons altijd mailen of een kijkje nemen op https://www.justis.nl/producten/vog/. Wij verwachten van al onze vrijwilligers een VOG.

 

Hoe kom je aan een VOG?

Als je je hebt ingeschreven als vrijwilliger, ontvang je een mailtje van ons met uitleg. Ook ontvang je de aanvraag in je mailbox. De gehele aanvraag kun je online doen met behulp van je DigiD (meer informatie over DigiD vind je op https://www.digid.nl/). De VOG krijg je vervolgens thuis gestuurd en hoef je alleen nog maar bij ons in te leveren. 

 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de VOG of over het aanvragen van je eigen VOG, dan horen we het graag! Je kunt altijd mailen naar medewerkers@kinderdorp.nl.