Een nieuwe baktafel!

Hij is bijna klaar....

De baktafel vormt al bijna vanaf het begin, ruim 50 jaar geleden, een cruciaal onderdeel van Kinderdorp. Onze bakploeg verzorgd hiermee de pannenkoeken of poffertjes tijdens Kinderdorp. Wie van de Bennekommers heeft er niet voor in de rij gestaan?

De baktafel was echter nodig aan vervanging toe. En daar komt best wat voor kijken! Een setje camping gasstelletjes op uitklap tafeltjes is natuurlijk geen optie. 

Gelukkig hebben we als Kinderdorp een flink aantal sponsoren die met ons meedenken en willen helpen om er iets moois van te maken.

De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan een tafel waar we weer vele jaren mee vooruit kunnen. Zes nieuwe gaspitten, een super tafel met degelijk onderstel. Resteren nog de vakkundige en veilige aansluitingen. Vanaf nu geen losse gasslangen meer maar een professioneel leidingsysteem.

De bakploeg kan dit Kinderdorp weer volop aan de bak met de nieuwe tafel, mede mogelijk gemaakt dankzij Staats Trading & Agencies, Probin Edese IJzerhandel en Welgraven Installatietechniek.